top of page

Individueel - Coaching

Coaching Zakelijk

Vitale,  zelfbewuste en competente  medewerkers met sterke sociaal relationele vaardigheden  zijn van groot belang voor uw organisatie. Wanneer zij (tijdelijk) minder functioneren en/of dreigen uit te vallen, hebben zij en u daar last van. Verzuim en onderpresteren kost een organisatie veel geld en energie. Het is van belang voor u en uw medewerker dat verzuim of langdurig uitval voorkomen wordt.  

 

Coaching gericht op vitaliteit en competenties maakt medewerkers effectiever. 

 

Om medewerkers zo snel mogelijk tot hun volledige potentieel te laten komen, werk ik met effectieve en doelgerichte interventies zoals Emotional Freedom Techniques (EFT), oplossingsgerichte gespreksvoering en Mindfulness. 

De gesprekken vinden plaats in Den Haag.

Coaching Particulier

Soms loop je vast..... Dit “vastlopen” uit zich in kleine of grotere klachten en heeft  vaak effect op verschillende levensgebieden en relaties. Als je de wens hebt om je vitaal te voelen en vrij te zijn van deze klachten, is coaching daar een effectieve manier voor.

D.m.v. de dialoog en oefeningen werk ik samen met jou aan hetgeen jij wilt leren of op wilt lossen. Doelgericht, maar altijd op jouw tempo en vanuit volle aandacht met wat voor jou belangrijk is. Afhankelijk van wat het beste bij je vraag aansluit, werk ik met verschillende effectieve technieken zoals Emotional Freedom Techniques, oplossingsgerichte gespreksvoering en Mindfulness.

De gesprekken vinden plaats in Den Haag

WHAT PEOPLE SAY

"na een heftig incident hield ik last van klachten en zat ik oververmoeid thuis. Al na 1 sessie kwam er ontspanning en voelde ik veel opluchting. Ik ben weer volledig aan het werk en voel me goed.”

bottom of page